2010 m. gegužės 24 d., pirmadienis

Tiesa nera kazkas abstraktaus ir tiesa pati savyje- ja galime laikyti metodiku visuma padedanciu susieti vienus dalykus su kitais i darnia pilnatve- todel tiesa yra visu pirma tikroves atspindys.
Racionalus isvedziojimai, dazniausiai tera psichologiniu savybiu isdavos- as priskiriu jas sferai- "zmogiska, perdiem zmogiska"- ir nesuteikiu jokios sprendimo galios, bei atmetu kaip tiesos vertinimo kriteriju.
Auksciausias rodyklis tai gebejimas susieti priesingas koncepcijas i viena, kaip matome, to nepavyko padaryt pranasui Mani, bet puikiai su sia uzduotimi susidorojo Elifas Levi, bei Kroulis, butent zongliravimas su komplimentarinemis koncepcijomis ir yra pagrindinis irodymas jog Adeptas perzenge Bedugne.
Kuomet sugebejau sujungt Xristeos ideja su Liucipheros, tuomet ir buvau pasiekes nudienai auksciausia samones busena. Kurejas ir Griovejas, tai dvi samones busenos, du pradai nuolat gaudantys vienas kita. Kuomet istarta "Taip", neisvengiamai seka ir "Ne"- zemieji tai vadina Karma, tik jei paciame Zodyje nera suderintos bei subalansuotos abi koncepcijos. Todel pagrindine mago zuduotis, rasti Zodi kuriame deretu visos Priesingybes ir istarus ji Suvesti i Balansa savo Dualine samone. As ji radau Formuleje 7 x 111, kuri yra praktinis esmines Formules 0=2 pritaikymas.
LAShTAL

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą