2010 m. gegužės 24 d., pirmadienis


Ant sios kortos pavaizduotas nes kas kita o Sansaros ratas, galbut joje galime ir atrast raktus atskleidzianti jo mechanizmo paslapti?
Medituojant pajuntu jog energijos srautai sklindantys nuo Rato, yra seksualines klimes. Taciau pirma iskirkime i korta itrauktus komponentus. Pats ratas, kuri sudaro 10 stipenu. Galime pravesti analogijas tarp jo ir tarp dvasios rato su 8 stipenais. Tik ant sis atsipndi desimties sefirot koncepcija ir pabrezia rysi tarp medzio sefiru bei samones ikalinimo jose, kas kitoje sistemoje vadinama sansara, arba achamkaros prakeiksmu- atskirybes isgyvenimu. Ir neatsitiktionai Forunos korta seka iskart po Atsiskirelio- Atsiskirelis atrades priezasti atskirybes savyje prijektuoja zvilgsni i sore ir drasiai zvelgia i pacius buties pamatus, pavadinkime- karkasu. Ratas turi idomia savybe, jei jo viena puse kyla, tai neisvengiamai kita- leidziasi. Ant kortos ir matome atvaziuota si metafizini principa- kylanti Hermanubi, butybe su bezdziones galva, bei krentanti- Tifona.
Bet atsargiau su isvadom- kiekvienas simbolis yra ambivalentisklas, ir tui but subalansuotas su jo paties priesingybe, taip ir bezdzione Thoto, tampa Chronzono bezdzione, bei Tifonas, Sebeku- Dievu gyneju nuo blogio su krokodilo galva
Si punkta megstu traktuot kaip padalinta sfinksa- vyriski elemntrai atskirti nuo moterisku, tuom tarpu kai pats sfinksas nepajudinamas sedi virsuje ir jo pilnatves nepasiekia sie gamtos ciklu pokyciai. Tai karma, o sfinksas tai tas kuris meistriskai balansuoja tarp dvieju jegu, todel nuolatos ir islieka dinamineje pusiausvyroje. Taciau sioje kaladeje Kroulis pasistenge isreiksti kita aspekta- triju alcheminiu elementu saveika viena su kita, arba gunu sukimasi bei transformacija. Tai Vandeninis principas reiskiantis Tamsuji prada- Tammas, Ugnine Siera ir Rajas, bei pusiausvyra tarp ju- Druska. (Mercury, Suphur, Salt). Kartu visi subalansuoti pirminiai principai isreiskia AZOTH, arba kitaip Alpha ir Omega, nes sis Zodis yra sudarytas is pirmuju bei paskutiniuju raidziu, ir yra jau pats savyje yra Pantaklis, o jo Vardas- Formule.
Ismestu energiju srautai nuio ratlanmkio pazymi sukimasi, nepaliaujama sukimasi- taciau yra ai kas nesisuka, tai Centras- aplink ji sukasi pats Ratas ir viska kas jame yra, Centras ir suka visa Rata.
Pries keleta metu medituojant i sia Korta, isvydau Rata nelyg vejo maluneli rankose tyro besisypsancio Vaiko.
Is cia ir isvada, ner ajokios karmos kas samone savo istange su Centru susiet. C.I.C.T.- Tas kas esas Centras Trikampio Centro bei Rato asis, t.y. Jupiteris, ir butent Jupiteris yra sio Atu valdovas. Kaip zinia Jupiteriui yra priskiriama 4- toji Sefira, ir sudejus 1+2+3+4=10 ir gauname 10. Chesed, arba Jupiterio Sefira dar vadinama Malone. Ji taip vadinama nes butent sioje sferoje yra suformuojamos formos, kas ir laikoma malone nes suteikia galimybe Daryt Didyji Daryma.
Zaibai pabrezia sios kortos rysi su kurybinem galiom, ir iprastai butent Jupietirs ir aikomas Dievu kurejumi. Perkunas, Jahve, Perunas, Odinas ir kiti, tai Jupiterio idejos skirtingos skirtingu tautu israiskos.
Dar drisciau si rata traktuot kaip Vezejo vezimo viena is besisukanciu nusagstyto akimis, ir virs jo pavaizduotas kitas, nusagstytas zvaigzdemis, nuo kurio kuriu ir sklinda i zemesnes sferas zaibu blyksniai.
Isiziureje atidziau pastebesime jog Ratas pats yra pritvirtintas prie Trikampio, reiskiancio Pirmasis Tris, Aukstasias Sefiras- Kether, Chohmah, Binah. Ir Dvasine Tikrove, esancia visada uz Formu, kaip ju pamatas. Dar galime traktuot jog 1-2-3-4 yra Tetragramatonas, kuriu Pirmos Sefiros virs Bedugnes, o Ketvirtoji- Chesed siapus jos. Tokiu atveju, tai uzuomina i „puolusia“ Dukros Sephira- Malkuth. 4=10.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą