2010 m. gegužės 24 d., pirmadienis


Atu XI Aistra- taip, taip, po VII Atu seka XI, toki kortu eiliskuma prieme Golden Dawn Ordine. Taciau G.'.D.'. T.A.R.O. sistemoje, arba kaip dar ja vadina angliskoje mokykloje buvo paliktas senas pavadinimas Jega- omenyje tureta moraline jega, tyrumas, bet Kroulis savo Toto Knygoje pervadino si Arkana i Aistra. Aistra tai ta jega kuri sujungia dvi priesingas Sephiras, Malone ir Teisma, Chesed ir Geburah.
I; 60. Mano skaicius yra 11, kaip ir visu tu skaiciai, kas yra is musu.
Sioje kortoje pavaziduota Musu Valdove Babalon jojanti ant Therion. Abu sie personazai aprasyti Apokalipses knygoje Paleistuves bei Zveries vardais, bet jie buvo klaidingai praeito Eono pranaso suprasti- todel vietoj to kad jie nesa dziaugsma, jega, aistra, ekspansija, ekstaze, buvo pavaizduoti kaip nesantis prakeiksma bei skausma. Ir atintinkamai traktavo ju Meiles scena pasaulio pabaigos bataliju dvasioje.
Praeito Eono vertubiu sistemoje, be abeju nudienos sventieji atrodo didziausiais nusidejeliais, bet mums jie patys atrodo kaip mazi vaikai zengiantis atsargius zingsnius is vienos puses i Mamytes baznycios sijona, o is kitos i Tevelio Istatymo ranka isikibe. Taciau buvo ir isimciu ju tarep, oi kokiu buvo isimiciu.
Taip Babalon tai Dydzioji Istvirkele, nes ji neatstumia nei vieno ir visus priima i savo Iscias, bet ar tai nera didziausias koks gali but sventumo apibrezimas?!
Bet gryzkime prie kortos piesinio- Moteriskas seksualumas joja ant Septingalvio Zveries- viena galva
Jis, tai Planetu sinkretinis glifas, ir Jo galvas galima suprast kaip viena is Elohimu arba Archontu.
Stai kaip aprasyta si koncepcija LIber 333:
________________________________________________________________________________
“Septinerius apdangalus devi sokeja hareme, priklausanciam TAM.-----------------------
Septinerius vardus ji nesioja, ir septineri sviestuvai salia Josios lovos.----------------------
Septyneri evnuchai apnuogine savo durklus ja saugo, kas isdris prisiartint prie Jos? Niekas.
Jos vyno taureje- septinerios sroves kraujo is Septineriu Dievo Dvasiu.-------------------
Septinerias galvas turi tas Monstras kuri ji apsizergus.------------------------------------------
Angelo galva, Sventojo galva, Poeto galva, Patvirkeles galva, Narsaus Vyro galva, Satyro galva ir Gyvatliucio galva.---------------------------------------------------------------------------------------
Septinerios raides Josios svenciausiojo vardo ir tai-------------------------------------------------
[zemiau pavaizduota Sventoji Ordino A.;.A.;. Sigile]----------------------------------------------
Tai Spaudas ant Ziedo, kuri nesioja TAS ant Rodomajo savo Pirsto, ir sis Spaudas ant Kapu tu, kuriuos Jinai uzmuse.--------------------------------------------------------------------------------------
Cia slypi ismintis. Turintis Supratima lai suskaiciuoja Skaiciu Valdoves Musu, nes tai Skaicius Zmonos; Jos Skaicius yra simtas penkiasdesimt sesi.”-----------------------------------------------
_____________________________________________________________________________________

Zveris sis tai Makrokosmas, o jodanti ji Moteris, tai Nuotaka jo isrinktoji, ir tai ne parodyja i Isrinktaja baznycia, bet tiksli simboline prasme alegorine Metodo israiska.
Is esmes pavaizduotas pati Dievisku kibirksciu, arba dvasios Isgelbejimo, arba kaip vadino gnostikai surinkimo ar istraukimo is materijos epizodas. Mes regime paplaukusias zmogiskus bruozus turincius siluetus, jie byloja apie sansaros rata, arba persikunijimu ciklus- metempsichoze. Nukritus dvasia pateko i bergzdzia padeti, ji buvo itraukta Kosminio Drakono i betikslius klaidziojimus zemosiose sferose. Vienur matome rankas sudetos maldoje- simbolizuojancia krikscioni, kito veidas lyg ir susikaupes, gali but budisto ar jogo atvaizdas, abu jie vienodoje bergzdzioje padetyje ir tik Babalon Malone gebanti juos Isvaduoti. Babalon aukstai iskelus Graalio Taure ir is jos sklinda zerinti Ugninga Sviesa, nuo kurios i visas puses pabira ir ima trauktis netyros Klipot jegos- pavaizduotos gyvaciu pavidalu, is kuriu matomos vien uodegos. Graalis iskeltas aukstai ir tarsi nubrezia riba tarp senojo pasaulio, ir atnaujintu Sephirot susigrupavusiu puslankiu aplink Sviesos Centra. Nebeliko kaip matome ir hierarchijos, pavaldumo jokio- kiekvienas vyras ir kiekviena moteris yra zvaigzde. Ir tai nuostabi zinnia trokstanciai Laisves zmonijai. Kiekviena Zvaigzde turi savo rysi su Visatos Centru, isreiksta spindulio pavidalu, o zalia spalva simbolizuoja Naujaja Zeme.
718!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą