2010 m. gegužės 24 d., pirmadienis

Atu XXI- Pasaulis, raide Tav ir Hieroglifas Kryzius. Planeta Saturnas, bet taip pat jai priskiriamas ir Zemes Elementas, kurio nebuvo anksciau atvaizduoto Dydziuosiuose Arkanuose. Pirma syki regis ivede Matersas Golden Dawn sistemoje.

Babalon, Purpurine Moteris ir Paleistuve nui XI Atu sios kortos centre soka ant margos, astralini srauta vaizduojancios gyvates galvos, tai reiskia jog srautas pasieke "dugna" ir nebera kito kelio, kaip tik kilt aukstyn. Kaire ranka jos iskelta ir laiko gyvates kuna, desine nuleista su menulio pjautuvu. Desiniajame kampe virsuje- atverta Akis isleidzianti 10 spinduliu lyg ir prigesusiu, ir viena rysku, bei platu nukreipta i gyvates uodega. Panasu jog pati gyvate prasideda suo spinduliu, ir yra jo pratesimas, kas paaiskinama jog astralas tai kitas Sviesos lygmuo, lygmuo kuris susidare Sviesai saveikaujant su forma, kaip tos saveikos atvaizdas. Si Moteris- Deive, yra antrosios Tetragramatono He personifikacija. Si raide skaitosi Dvasios sostu ir ji soka su gyvate amzinybes sferoje simbolizuojamoje miobijaus juosta. Sfera svytincio Nuit kuno spalvos ir simbolizuoja Absoliuta. Ja gaubia trys juostos po 72 segmentus. Tvarkingas Kosmosas. O korta gaubia Keturiu Kerubu galvos, kuriu sparnai susijunge sudaro figura vadinama “vesica piesces”. Si figura yra sudaryta is dvieju apskritimu, ir simboliuozuoja ju susijungima, reiskianti visu priesingybiu sujungima. Kerubu galvos jau nebe kaukes nuo V Atu, jos pucia gyva dvasia, ir yra dvasis raiskos jegos. Apacioje- atvaizadas Naujosios Jeruzales, Zmoniu Karalystes Provaizdis.

72 strukturizuoto Kosmoso segmentai, tai 72 Dievo Vardo raides, bei Jegos- Isskleistas Tetragramatonas, kurio Jegos isreiskia bei aprepia visa isreikstaja Buti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą