2011 m. gegužės 23 d., pirmadienis

ABRA

93!

Formule ABRAHADABRA Naujajame Eone pakeicia, Senojo Eono Formule I.N.R.I. Raktas i 11- raidziu Zodi yra ne tik 5+6, bet ir pirmieji keturi Demenys:ABRA, kurie atkartojami ir pabaigoje. Taip sioji Formule yra supusiausvirinta per Centra, pilna ir isbaigta, ir jos pradzia lygi pabaigai.
Naujojo Eono pasauleziuroje HAD yra centrine koncepcija, tai ir kiekvieno zmogaus- zvaigzdes unikalumas ir individualybe, ir asmeninis poziurio taskas, isreiskiantis santiki su tikrove, ir Nuit manifestacija. Tai asmeninis Dievas, kuris reiskiasi per konkretu asmeni, o todel tai Valia, kurios paieskomis uzsiemes kiekvienas Thelemitas.
Kiekviena individuali Formule Horo Eone tampa universalia, tiek ir unikalia ir kita vertus- universali, gali buti ir individuali.
ABRA, pirmoji raide isreiskia neribota Valia, kuri apriboja save, isteigia dualybe, kad atskirti Buti nuo Nebuties (Isreiksta nuo Neisreiksto) ir tuo itvirtina Zodi kaip pamata savo Visatos- tai Magas, kuris ir yra Logos (B), jis Vienas, bet jo kuryba yra Du. Stadijoje (R), jis suvokia save Centrines Saules Prasme ir galiausiai isreiskia Keturias Vertybes: Sviesa, Meile, Gyvenima, Laisve, kurias simbolizuoja galine A raide.

93 93/93

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą