2011 m. rugpjūčio 17 d., trečiadienis

meditacija

93!

Per Zemes Elemeneto darbus, kuriuos pradejau 08.14 e.v. gavau nepamainoma informacija del poziurio i Daryma is Assiah Plano pozicijos.
Meditacija i AMeN. AMeN=91, kas lygu IHVH bei ADNI sumai, priskirus IHVH Mikroprozopui, gauname AMeN sajunga Karaliaus su Karaliene israiska.
Bendra Formule IAHDVNHI [IHVH=26; ADNI=65]. Zydu patriarchai skaitydamo TORA, sutike zodi IHVH arba padarydavo pauze trumpa, arba vietoje jo sakydavo ADNI. Skaitosi jog IHVH neregimas, kai tuo tarpu ADNI yra sostas, ka gauname is kito zodzio su skaitline 65 reiksme- HIKLA, kuris verciasi sostas. Tokiu budu ADNI yra IHVH sostas.
Visuose pasauliuose galime atrasti ir isreiksti Tetragramatona, ir per jo paties sasajas su savimi, pakilti iki Makroprozopo, kurio Dieviskas Vardas AHIH, ir lygu Tetragramatonui be paskutiniojo nario H- IHV. Vadinasi V susijunges su H, ir sudaro androginine pora. I Tevas, H- Motina, ir V Sunus su Dukra. Tokiu apmastymu, arba meditaciju pagalba mes susiejame samone su tais simboliais kurias operuojame ir pakylame i tas aukstumas kurias jie isreiskia.

Vaziuojant troleibusu atkreipiau demesi i masina su numeriu DHZ 111, pradejau medituot i DHZ (16=7) nelabai iskalbinga, bet tesiu, turiu rast 111. Ir Eureka, juk DHZ yra Trikampis is Keliu kuris dalyvauja formuojant Tipheret. D(aleth) jungia Chohmah su Binah (Imperatoriene), H(e) kelias jungia Chohmah su Tipheret, ir is kitos puses Binah su Tipheret jungia kelias Z(ain).
111- HVA, Auksciausias ir Svenciausias Angelo Globejo Vardas, kuris su Tipheret, arba Sunumi sujungtas keliu G(imel). Man taip bemastant, pasirodo maisna numetiu EGO 777. Stai ir sprendimas, EGO tai ir yra Tipheret suformuotas DHZ, ir per 777 pakylu iki 111. 777, tai 7x111 ir 3 keliai per Bedugne. 7x3=21=1+2+3+4+5+6; 6=1+2+3, taip pat ir 21=2+1=3. 3 Binah- Piramidziu Miestas.

93 93/93