2011 m. kovo 2 d., trečiadienis

IAO, galime uzrasyti dviem budais, ir abu jie atitinka Tevu sampratas.
Yod- Aleph- Vav; bei Yod- Aleph- Ayn.
Pirmu atveju gauname 17 sujungus su Trimis Motinomis H, sumoje yra 32. Kitu atveju- 81, ir sujungus su Motinom- 96.
IH, AH, OH- Triju Tevu bei Motinu sajunga.
Ta pati atlikime ir su kitomis Trimis Motininiemis Raidemis- A, M, Sh. Tik dabar pastebejau jog viena Raide kartojasi- visgi stovint ant to kad Zodis yra IAO, tenka A, pakeisti V, kuri tariasi junginiuose kartais kaip O. Ir skaitline israiska tokiu atveju butu 77. A, M, Sh yra 341. Su Trimis Motinomis H- 92. Ech, koks nusivylimas.

Pamesto Zodzio Beieskant

Visa ko centre Svytintis Trikampis todel Pirmapradzio Zodzio raides irgi Trys. bet kokios jos? Stai ir pameginkime paieskot. Saltiniai du, Kroulis bei Saint-Yves d'Alveydre. Sie du Mokytojai tarsi priestarauja, tarsi papildo vienas kita. Pradekime chronologiskai, elees seka. Ivas, motyvuota siulo AShT, Kroulis eina tradiciniu keliu, pagal Sefer Yetzirah. AMSh, bet Sefer Yetzirah, aiskiai parasyta jog tai Trys Motinos, ir Kroulis atranda joms Tevus trys- tai zymusis gnostiku IAO. Siame statuse IAO nebera vien tik Tipheret vardas, o labiau Sunaus- Logo. Kitoje vietoje Kroulis nurodo kitas trys Motinas- HHH, kurios balansuoja Trys Tevus IAO.

Grafiskai tai atrodytu, ant Trikampio su kylancia virsune, kampu uzrasome Zodzio raides ir taip gauname pirmini Kurianti Zodi, taciau Kuryba neinamoma be balanso, todel nubraizome trikampi virsune zemyn, ir ant jo kampu surasome Motinu raides. Gauname sesias poras raidziu, arba dvigarsiu zodziu, kurie yra Elohimai arba Kuriancios Zodzio jegos.

Kiekvienai Planetai bei Zodiako Zenklui yra priskirta po Viena Pirminio raidyno raide. Sioje vietoje, vel abu autiriai nesutaria, jei Zodiako atzvilgiu pas juos nera skirtumu, tai Planetu atzvilgiu niekas nesutampa. taip yra del to jog angliskoji mokykla, kuriai priklauso Kroulis Kvailio Arkana stato pirma visu, priskirdami jam- 0 reiksme, o prancuziskoji, kurios atstovas Yvas- pirmu arkanu laiko Mago korta, tokiu budu visa numeracija nesutampa. Taciau matomai, sie pasvestieji nekreipe demesio i skirtumus, nes esme jiems buvo suprantama, kadangi Papus, prancuzijos mokyklos, kitam zinomam atstovui, tai netrukde buti O.T.O. nariu.

Perskaicius statine schema, mes gauname Pirmini Zodzio skambesi, taciau dinamiska Kosmogonija, yra raktas i Teogonija. kaskart konkreciai Planetai ieinant i kuri nors is zenklu yra istariama nauja Zodzio kombinacija. Pirma- Raide is Principu, sekanti- Zodiako, ir po to- Planetos.

-----------------------------------------------------------------------
Prisiminkime ir kita Zodi, sudaryta is Motyniniu raidziu, tai garsusis rytu AOM, kurio pradzia Pradiniame Taske- Bindu. Todel Bindu ir galima laikyti Tevu. taciau si informacija nelabai tegali padeti musu ieskomame klausyme, nes tiek Trys Motinos atskirai, tiek sujungtos su Tevais, visviena AOM.
___________________________________________________

Zodzio Sloves pasaulis, kaip ivardino Yvas, yra provaizdis astralinio, kuriam,e viskas atsikartoja ir viskas kas jame yra, yra emanacijos is Zodzio centro.