2011 m. sausio 12 d., trečiadienis

Izuli Ideja

Atrakinti Aukstasias Sephiras galima Trikampio Simboliu, kuri atributuoja Aukstosios Planetos- Neptunas, Uranas, Plutonas, su Tarp kortomis joms priskiriamos- Kaboklis, Eonas, Kvailys. Atributacija dar reikalinga detalaus tyrinejimo. Preliminariai- Binah Sephira, tai Neptuno Planeta, Chohmah- Urano, o Kether- Plutonas. Siuo klausymu yra ir kitu sampratavimu, nes Saturno Planeta tradiciskai atribituojama BInah Sephirai. Taciau, mano manymu, Saturnas Binah, tuomet kai yra priskiriamas Heksagramos Simboliui, ir Sephirai Daath. Anot Golden Dawn Sistemos- teigiama, kad Saturno Kampas Heksagramoje naudojamas visai Auksciausiajai Triadai- bet jei mes aiskiau matome jog Auksciasios triados Simbolis, yra Trikampis. Lygiai kaip Elementu- Pentagrama, Planetu- Heksagrama, taip gauname jog Principu- Trikampis. Ir dirbant su juo mes dirbame Briah Pasaulio lygmenyje. Tai zymiai paspasrpintu visa Daryma, ir Simboliu nuoseklumas atspindi pacius Pasauliu lygmenis. Pentagrama- Assiah, Heksagrama- Yetzira, ir Trikampis- Briah.

Reikia "atrasti" Trikampio formule atitnkanti Zodi, kaip kad Heksagrama, atitinka ARARITA, Zenklus, bei kitus atributus. Kita vertus, galimas ir toks variantas. Elementu Zenklai naudojami su Pentagrama, L.V.X. su Heksagrama, tai sekant sia logika- N.O.X. su Trikampiu, bet cia yra vienas bet, as naudojau N.O.X. darbui su Bedugnes Unikursal Heksagrama, su nematomais Trimis keliais- 777.

Patys Planetu Simboliai kaip ir patvirtina, mano isvardinta atributacija- Neptuno Simbolyje isreiksta suvienytos Trejybes ideja, o Binah ir yra trecioji sephira isreiskianti Auksciausiuju Sephiru darna, bei balansa. Urano- dvejybes ideja, draskomos bet vieningos, ir Plutono visa veertikalia linbija- dvasia, siela, kuna- anot gnostiku mokymu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą